Tenniskids Feest

Speciaal voor kinderen die vier keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen) organiseerde de KNLTB in 2019 met vijf tennisverenigingen het Tenniskids Feest.


Het spetterende slotfeest vond op verschillende locaties in het land plaats en is een combinatie van tennis, fun en entertainment. De verenigingen die het Tenniskids Feest organiseren stellen zelf het programma voor de dag samen. Te denken valt aan tennisactiviteiten op de baan, springkussens, padel, een goochelshow en een ontmoeting met Tenniskids mascottes Ace en Love!

Het feest vond in 2019 op vijf locaties in Nederland plaats. Op zaterdag 22 juni was het festijn in Kampen (K.J.LT.C), Amsterdam (T.V. Tie-Breakers) en Bergen op Zoom (Smash Bergen op Zoom) en op zondag 23 juni in Alphen aan den Rijn (T.V. Nieuwe Sloot) en Apeldoorn (T.C. Sprenkelaar). Bekijk hieronder de aftermovie voor een impressie van het Tenniskids Feest. 

De KNLTB organiseerde het Tenniskids Feest in 2019 voor de vierde maal. Het doel van het evenement is om kinderen vaker te laten tennissen. Het spelen van wedstrijdjes is ook een goede manier om kinderen te laten zien hoe leuk tennis is, ook als teamsport.