KNLTB regionale scoutingsdagen

Speciaal voor kinderen die geboren zijn in 2008 t/m 2011 organiseert de KNLTB in maart en april regionale scoutingsdagen op verschillende plekken in Nederland. Ook jij bent van harte welkom om samen met een vriendje of vriendinnetje plezier te beleven aan tennis.

De KNLTB Scoutingsdagen staan naast het spelen van wedstrijdjes vooral in het teken van plezier maken. Daarom zijn ook vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom. Deelname aan de dag is gratis.

Wedstrijdjes én plezier

Op een regionale scoutingsdag speel je gedurende de ochtend of middag een aantal wedstrijdjes en doe je mee aan leuke bewegingsactiviteiten. De wedstrijdjes worden gespeeld volgens het Tenniskids principe. Tijdens de regionale scoutingsdagen willen wij kinderen vooral veel laten tennissen en bewegen en nog enthousiaster voor tennis maken. Daarnaast helpt het ons en de (gecertificeerde) tennisscholen om een beeld te krijgen van het niveau van de jongste kinderen in Nederland.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor één of meerdere regionale scoutingsdagen bij jou in de buurt. Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen en deze te e-mailen naar het e-mailadres dat bij de betreffende scoutingsdag staat vermeld.

De deadline van inschrijven is op woensdag voor aanvang van de betreffende scoutingsdag.
De KNLTB regionale scoutingsdagen worden georganiseerd door de gecertificeerde tennisscholen in samenwerking met de KNLTB. Ook de tennisleraar van jouw vereniging is van harte welkom.

Noord-Brabant 

Tennisschool Gijs
Zaterdag 18 mei tussen 13.30 - 15.00 R+O,
15.15 - 16.45 Groen
Club Pellikaan, Tolkstraak 1, Goirle
bonno@tennisschoolgijs.nl
Inschrijven: vul het inschrijfformulier in en mail deze naar bovenstaand e-mailadres.