MijnKNLTB omgeving nu ook voor Groene competitie

Als ouder wil je gemakkelijk en overzichtelijk informatie kunnen vinden over de competitie-indeling van je kind. Als verenigingsvrijwilliger of tennisleraar wil je graag alle informatie voor het uitoefenen van je functie overzichtelijk en bij elkaar vinden. Om dit te bereiken heeft de KNLTB in het voorjaar voor senioren en oudere jeugd alle informatie over competitie en toernooien gebundeld op één website. Vanaf nu is daar ook de Groene Competitie aan toegevoegd. Deze nieuwe website kun je bereiken via MijnKNLTB.nl. Deze website is overzichtelijk en eenvoudig, en werkt prettig op desktop, tablet èn mobiel (ook voor Apple gebruikers).

Voorheen was je gewend om de informatie over indeling, standen en uitslagen van de Groene competitie te vinden op tenniskids.toernooi.nl, maar vanaf nu kun je daarvoor terecht op MijnKNLTB.nl.

Hieronder vind je alle belangrijke informatie en uitleg over de nieuwe website. Ook vind je er relevante  links en stappenplannen.

Wat is nieuw op mijnknltb.nl?

  • Account aanmaken
  • Al je wedstrijden staan overzichtelijk bij elkaar
  • Uitgebreid spelersprofiel met informatie over actuele rating en ranglijst punten
  • Clubdashboard voor vrijwilligers voor de organisatie van je competitie 

Account aanmaken

Voordat je de nieuwe omgeving kan gebruiken, moet je eenmalig een account aanmaken. De uitleg hiervoor vind je in het stappenplan hieronder. Bij een volgend bezoek onthoudt de site je logingegevens. In jouw favorieten kan je spelers en teams eenvoudig terugvinden. 

Direct naar de juiste informatie

Hieronder vind je verschillende stappenplannen die je helpen om je weg te vinden in MijnKNLTB. Ben je op zoek naar algemene informatie zoals bijvoorbeeld spelregels en speeldagen voor de Groene competitie? Hiervoor kun je terecht op tenniskids.nl

Tenniskids app komt te vervallen

De Tenniskids app waar het programma, de uitslagen en de standen van de Groene competitie te vinden waren, komt te vervallen. Deze informatie is nu te vinden in de KNLTB ClubApp of op MijnKNLTB.nl.