Zien we jou op Kids Day tijdens de NK Tennis?

Van zaterdag 14 tot en met zondag 22 december staan de Nederlandse Kampioenschappen Tennis weer op het programma. Op de banen van Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn komen de beste tennissers van Nederland in actie, zoals Botic van de Zandschulp, Lesley Kerkhove en Richel Hogenkamp. Naast al het toptennis worden er ook veel leuke side events georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de Kids Day op woensdag- en vrijdagmiddag. Op die dag kun je tijdens een clinic tegen een heuse Nederlandse topper spelen. Kortom, een superleuk tennisfeestje waar je absoluut bij wil zijn!

Woensdagmiddag 18 december en vrijdagmiddag 20 december staan helemaal in het teken van de kinderen tijdens Kids Day. Samen met jouw leeftijdsgenoten doe je mee aan allerlei oefeningen en spelvormen en neem je het als klap op de vuurpijl op tegen één van de deelnemers aan de NK. Wil je meedoen aan de NK Kidsday en naast deelname aan een clinic gratis toegang krijgen tot alle topwedstrijden van de NK? Dat kan!

Klik hier om je aan te melden voor Kids Day op woensdagmiddag.

Klik hier om je aan te melden voor Kids Day op vrijdagmiddag.

Doe het snel, want vol = vol.

Kidsplaza
Natuurlijk is er ook tijdens het finaleweekend genoeg te doen voor kinderen. Er is het hele weekend een Kidsplaza op het terrein. Kom dus in het weekend van 21 & 22 december naar de NK en doe mee aan de talloze challenges in het Kidsplaza. Neem vooral je broertjes, zusjes en ouders mee, want er is voor iedereen genoeg vermaak. Zo kun je in de horeca genieten van hapjes, drankjes en maaltijden en van interviews met de topspelers van de NK.

Wil je liever op een andere dag de Nederlandse toppers in actie zien? Dat kan! Tot en met donderdag is de toegang gratis. Voor vrijdag, zaterdag en zondag kun je hier kaarten kopen.