Zit het Kia Tenniskids competitiemagazine al in jouw tennistas?

Ga jij zondag van start in de Rode of Oranje competitie? Zorg dan dat je de deur niet uitrent zonder het Kia Tenniskids competitiemagazine! Dit supergave magazine staat vol met leuke oefeningen, tips, spelletjes en natuurlijk een verzamelpagina voor al jouw Hero Cards. Heb jij het magazine nog niet? Neem dan contact op met de functionaris Tenniskids van jouw club.

Alle kinderen die deelnemen aan de Rode en Oranje competitie ontvangen via hun tennisvereniging het competitiemagazine met Hero Cards. Elke speeldag krijgen de kinderen die competitie spelen een pakje met 4 Hero Cards. De Hero Cards zijn stickers van Nederlandse toptennissers en hun coaches. In totaal zijn er 20 Hero Cards te verzamelen. Dus sparen maar!

Met het magazine en de bijbehorende tennisplaatjes wil de KNLTB kinderen die competitie spelen belonen en stimuleren om op elke speeldag van de competitie wedstrijden te spelen. Daarnaast moedigen de Hero Cards kinderen aan om met elkaar te ruilen. Zo ontstaat er gemakkelijk interactie tussen de kinderen.