Tenniskids Feest 22 en 23 juni op vijf locaties in Nederland!

Op 22 en 23 juni organiseert de KNLTB in samenwerking met vijf tennisverenigingen het Tenniskids Feest, dé feestelijke afsluiting van de Kia Tenniskids competitie. Speel je in de Kia Tenniskids competitie en doe je komend seizoen minimaal vier keer mee, dan ben je op zaterdag 22 of zondag 23 juni van harte welkom!

Het feest is op zaterdag 22 juni in Kampen (K.J.LT.C), Amsterdam (T.V. Tie-Breakers) en Bergen op Zoom (Smash Bergen op Zoom) en op zondag 23 juni in Alphen aan den Rijn (T.V. Nieuwe Sloot) en Apeldoorn (T.C. Sprenkelaar). 

Elk feest duurt van 10.00 tot 15.00 uur en belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun en entertainment. Van tennisactiviteiten op de baan tot aan springkussens en bijvoorbeeld een goochelshow. En misschien zijn Ace & Love, de mascottes van Tenniskids, er ook wel bij!

Deelname aan het feest is gratis. Kinderen die vier keer of meer hebben gespeeld in Kia Tenniskids competitie, ontvangen in de loop van de competitie een uitnodiging voor het feest. Nadere informatie hierover volgt later. 

De KNLTB organiseert het Tenniskids Feest voor de vierde maal. Elk jaar wordt het Tenniskids Feest op een andere locatie in Nederland gehouden.