Indeling Kia Tenniskids competitie is bekend!

De leukste periode van het tennisseizoen gaat bijna van start: de Kia Tenniskids competitie! Dit jaar staan 4242 teams op de baan tijdens de Kia Tenniskids competitie. Benieuwd tegen wie je moet spelen? De indeling kun je vanaf vandaag bekijken.

Indeling bekijken

De indeling van de Rode en Oranje competitie vind je op tenniskids.toernooi.nl. Zoek bij ‘Clubs’ naar jouw eigen club en selecteer jouw team. Ga vervolgens naar kalender om de wedstrijden te zien. Kun je de indeling niet vinden? Check dan even het stappenplan. Vanaf zondag 31 maart staan er acht speeldagen op het programma, waarvan de laatste staat gepland op 10 juni. 

De Groene competitie gaat een week later van start, op zondag 7 april. De indeling van de Groene competitie kun je bekijken op MijnKNLTB.nl. Het stappenplan 'MijnKNLTB' laat precies zien hoe je bij de indeling en het wedstrijdprogramma terechtkomt. 

Competitiemagazine voor kinderen in Rode en Oranje competitie

Doe jij mee aan de Rode of Oranje competitie? Dan ontvang jij van de functionaris Tenniskids van jouw verenging een speciaal Kia Tenniskids competitiemagazine! Het magazine zit vol met leuke informatie, spelletjes, een poster van Kiki Bertens en een pagina voor jouw Hero Cards (stickerplaatjes). Op deze Hero Cards staan Nederlandse proftennissers en coaches. Je ontvangt elke speeldag dat je meedoet een pakje met Hero Cards en zo kun je jouw boek vol sparen!

Spetterende competitieafsluiting met Tenniskids Feest

De Kia Tenniskids competitie wordt dit jaar op 22 en 23 juni afgesloten met het Tenniskids Feest. Speel je competitie en doe je komend seizoen minimaal vier keer mee, dan ben je van harte welkom! Het Tenniskids Feest wordt op 22 juni gehouden in Kampen, Amsterdam en Bergen op Zoom en op 23 juni in Apeldoorn en Alphen aan den Rijn. Het belooft een spetterende dag te worden met veel tennis, fun en entertainment. Van tennisactiviteiten op de baan tot aan springkussens, padel, een goochelshow en een ontmoeting met Tenniskids mascottes Ace en Love.