Kom jij ook naar de Kidsday op de NK Tennis?

Van 10 tot en met 16 december staan weer de Nederlandse Loterij NK Tennis op het programma. Op de banen van Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn komt een groot aantal van ’s lands beste tennissers in actie, zoals Robin Haase en Richel Hogenkamp. Het is echter niet alleen toptennis wat deze week zo aantrekkelijk maakt voor tennisliefhebbers. Voor alle tennisfanaten, maar zeker voor kinderen worden geweldige side-events georganiseerd, zoals bijvoorbeeld de NK Kidsday. Op die dag kun je tijdens een clinic tegen een heuse Nederlandse topper spelen!

In een clinic doe je samen met leeftijdsgenoten allerlei oefeningen en spelvormen en neem je het als klap op de vuurpijl dus op tegen één van de deelnemers aan de NK. Wil je erbij zijn tijdens de NK Kidsday en naast deelname aan een clinic gratis toegang krijgen tot topwedstrijden van de NK? Meld je dan aan op de website van de NK! Doe het snel, want vol = vol.

Kidsplaza
Natuurlijk is er ook in Alphen aan den Rijn tijdens het finaleweekend weer een Kidsplaza op het terrein. Kom in het weekend van 15/16 december naar de NK en doe mee aan de talloze challenges in het Kidsplaza. En neem vooral je broertjes, zusjes en ouders mee, want er is voor iedereen genoeg vermaak. Zo kun je in het naastgelegen foodcourt genieten van hapjes, drankjes en maaltijden en van interviews met de topspelers van de NK.

Wil je liever op een andere dag de Nederlandse toppers in actie zien? Dat kan! Tot en met donderdag is de toegang gratis. Voor vrijdag, zaterdag en zondag kun je hier kaarten kopen.