Menzis Tenniskids Feest

Speciaal voor kinderen die vier of meer keer deel hebben genomen aan de Tenniskids competitie in het voorjaar (World Tour of Groene competitie), organiseert de KNLTB een groot Menzis Tenniskids Feest. Het feest van 2017 wordt gehouden op zaterdag 1 juli in Eindhoven en zondag 2 juli in Utrecht. En niemand minder dan The Voice of Holland-winnares Pleun treedt op! Deelname is gratis.

Op zaterdag 1 juli wordt het feest gehouden op de tennisparken van TV Tegenbosch en TV Prinsejagt (Sportpark Eindhoven Noord) en op zondag 2 juli is iedereen met een uitnodiging van harte welkom bij Sportcentrum Oudenrijn en LTC Vleuten de Meern. 

Het feest is het spetterend slot van de World Tour en de Groene competitie van dit voorjaar en is bedoeld voor alle enthousiaste spelers. Alle kinderen die vier keer of meer hebben deelgenomen aan een van de competities ontvangen daarom een uitnodiging. Het is dus belangrijk dat jouw deelname wordt geregistreerd en dat je e-mailadres in tenniskids.toernooi.nl up-to-date is. Alleen dan kunnen we je de uitnodiging sturen. We zien je graag op 1 of 2 juli!

Menzis Tenniskids Feest 2016 was een groot succes!

In 2016 kwamen zo’n 1000 kinderen af op het allereerste Menzis Tenniskids Feest. Uit het hele land kwamen de kinderen samen in Den Bosch en Alphen aan den Rijn om de competitie feestelijk af te sluiten. Het weekend zat vol met tennis, fun en entertainment. Zo was er een magic show van Luc Elson en een spetterend optreden van The Voice of Holland-winnares Maan!

De foto’s en video’s van het Menzis Tenniskids Feest 2016 bekijk je op de Tenniskids Facebook pagina

 

Veelgestelde vragen

Mogen ouders, begeleiders, broertjes en zusjes ook op het Menzis Tenniskids Feest komen?

Ouders, begeleiders, broertjes en zusjes zijn ook welkom op het feest. Echter, het programma is alleen voor de kinderen die zich hebben aangemeld. We bieden ouders en begeleiders de mogelijkheid om rondom de activiteiten plaats te nemen en een kop koffie te drinken.

Duurt het feest de hele dag? Kan ik ook later komen of eerder weggaan?

Het feest start om 10.00 uur en duurt tot ca.15.30 uur. Er zijn drie blokken van tennis, fun en entertainment en het is leuk om alle blokken te volgen. Er kan geen verhindering worden opgegeven voor (een deel van) het feest. Er kan namelijk een beperkt aantal kinderen deelnemen aan het feest, waardoor we met een wachtlijst werken. Het is niet mogelijk om later in te stappen of eerder weg te gaan, omdat er kinderen op de wachtlijst staan die graag het hele programma volgen.

Hoe is het geregeld met eten en drinken?

Bij inschrijving kun je je aanmelden voor een lunchpakket, betaling gaat met iDeal. Dit lunchpakket is beschikbaar voor deelnemende kinderen. Het is op beide locaties in Eindhoven en Utrecht niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen. Er is wel een mogelijkheid om lunch (bijvoorbeeld broodjes) te bestellen bij de locaties. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Moeten kinderen hun tennispasje meenemen?

Nee, dat hoeft niet. Kinderen gaan zeker wel tennissen, maar geen officiële wedstijdjes spelen.

Waarom worden kinderen uitgenodigd als zij vier of meer keer hebben deelgenomen, en niet één of twee keer?

Tenniskids speel je samen. Het is daarom belangrijk dat je op elkaar kan rekenen en zo vaak mogelijk deelneemt aan de World Tour en Groene competitie. Wij willen de kinderen belonen die vier keer (maar het liefst vaker) hebben deelgenomen.

Bij onze vereniging hebben meerdere kinderen vier keer gespeeld, maar sommigen hebben geen uitnodiging ontvangen. Hoe kan dat?

Alleen kinderen waarvan een geldig e-mailadres is opgegeven in tenniskids.toernooi.nl kunnen we een uitnodiging sturen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder kinderen (die vier keer of meer hebben gespeeld) en hun ouders te verspreiden.

Onze vereniging registreert de aanwezigheid bij rood niet altijd. Hoe krijgen kinderen die niet geregistreerd zijn toch een uitnodiging?

Van deze kinderen weet de KNLTB niet dat zij vier maal hebben deelgenomen. We vragen daarom de Tenniskids Functionaris om de uitnodiging onder deze kinderen en hun ouders te verspreiden.